agenda

Uitnodiging VNO-NCW Noordwest-Holland: Meet-up #5 – Hoe gaat het nu?

Voordat de zomervakantie zich aandient willen wij graag nog één keer met onze leden afspreken in een meet-up. De voorzitter zal een korte update geven over de huidige stand van zaken in de Noordwest-Holland.

We zijn weer een aantal weken verder en de regels zijn inmiddels versoepeld, maar hoe werkt dit in de praktijk? Waar lopen jullie als ondernemer tegenaan en wat kunnen we weer mee nemen in de overleggen met ons bestuur en de organisatie van VNO-NCW West?

Voor het programma na de zomer willen wij jullie graag betrekken. Is dat doorgaan met meet-ups en/of webinars of is er ook al behoefte aan het bij elkaar komen in kleinere groepen? Of zijn er thema’s die jullie graag willen bespreken? Stuur ons jullie wensen en suggesties. Dit kan per mail naar onderstaand mailadres.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn, dan wensen wij je alvast een mooie zomer en hopen je na deze periode weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen.

Ken je andere ondernemers en introducees die ook willen aanhaken? Zij zijn ook van harte welkom. Stuur dan een mail naar noordwest-holland@vno-ncwwest.nl

MELD JE HIER AAN