agenda

Uitnodiging VNO-NCW Noordwest-Holland: Feestelijke voorzitterswissel

Het bestuur van VNO-NCW Noordwest-Holland nodigt je van harte uit voor de Feestelijke Voorzitterswissel. Op 2 juli zal Tom Kuijper zijn huidige voorzittersrol overdragen aan zijn opvolger Jeroen Veerman, huidig bestuurslid NWH.

Programma: klik hier
Aanmelden: klik hier
Deelnemers: klik hier

Samen met onze leden en speciale gasten willen we terugblikken op de afgelopen 2 jaar waarin Tom Kuijper zich, naast zijn dagelijkse rol als business directeur bij Forbo Flooring Coral, inzette voor de groei van de vereniging, verbetering van het ondernemersklimaat in Noord-Holland Noord en versterking van de gezamenlijke lobby met de Metropoolregio Amsterdam. We zullen samen afscheid van hem nemen en hem bedanken voor zijn inzet.

Aantredend voorzitter Jeroen Veerman, directeur van H&S Adviesgroep, is al zeven jaren actief bestuurslid en in diverse gremia in de regio bekend. Daarmee is hij wat ons betreft de aangewezen persoon voor de opvolging. Hij zal ons kort vertellen over zijn plannen en hoe hij de vereniging verder op de kaart wil gaan zetten.

We willen op deze prachtige locatie samen met jou proosten op een succesvolle voorzittersperiode. De bijeenkomst is vooral ook een informele, gezellige gelegenheid om elkaar te ontmoeten. We zien uit naar je komst!

 

Dit is tevens de laatste bijeenkomst voor de zomer, daarna zullen we onze activiteiten hervatten met het Miljoenenontbijt op 18 september.