agenda

Uitnodiging Toekomstgericht Ondernemen

Beste ondernemer,

Graag nodigen we u uit voor de Masterclass Financieren Toekomstgericht Ondernemen: Wees Voorbereid, De Toekomst Begint Nu! Laat u op inspirerend meenemen door gastspreker Stephan van den Broek, voormalig innovator chemiebedrijf DSM). Praktische en toepasbare tips. De bijeenkomst is op 17 mei van 13.45 tot 16.10 uur met aansluitend een netwerkborrel. Locatie: RUD NHN, Dampten 2 in Hoorn. Klik hier voor het programma.

Aanmelden is nodig ivm de organisatie. Aanmelden kan via de website https://circulairwestfriesland.nl/events/masterclass-financieren-toekomstgericht-ondernemen-wees-voorbereid-de-toekomst-begint-nu/www.circulairwestfriesland.nl

Regelingen

Na afloop van de masterclass zijn collega’s van de provincie Noord-Holland en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) aanwezig om voorlichting te geven over de fiscale en subsidieregelingen die inzetbaar zijn voor toekomstgericht (duurzaam en/of innovatief) ondernemen.

WestFriese week Circulaire Economie

De masterclass Financieren Toekomstgericht Ondernemen is de spectaculaire slotbijeenkomst van de WestFriese week van de circulaire economie. Een initiatief van de 7 WestFriese gemeenten, de WestFriese Bedrijvengroep, de Rabobank WF, het ontwikkelingsbedrijf NHN en de RUD NHN.

Graag verwelkomen wij u op 17 mei bij de RUD NHN. Wilt u met meerdere collega’s komen, laat het me even weten. Deze uitnodiging doorsturen naar collega-ondernemers is ook een goed idee.