agenda

Matchmaking event Hamburg

De stad Hamburg en regio Flensburg zoeken bedrijven met innovatieve oplossingen voor energie infrastructuur, opslag, smart grids en duurzame mobiliteit

Beste ondernemer,

Door de deelname van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in een Europees programma bieden we je de unieke mogelijkheid om in contact te komen met vertegenwoordigers van de stad Hamburg en regio Flensburg, welke op zoek zijn naar nieuwe producten en technologieën op het gebied van energie infrastructuur (warmte, koude en elektriciteit), opslag, smart grids en duurzame mobiliteit.

Op 13 juni aanstaande vindt er een matchmaking event plaats in Hamburg – Duitsland, waar de projectontwikkelaars een aantal innovatie uitdagingen zullen presenteren voor de ontwikkeling van twee projecten: “Billebogen” in Hamburg en “Flensburg Fjord Region”. Daarvoor is men op zoek naar baanbrekende producten, technologieën en ondernemers die bereid zijn om mee te doen aan deze toekomstige stedelijke ontwikkelingen.

Het event wordt georganiseerd door EU-partners in het Northern Connections project waar Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord onderdeel van uit maakt. Northern Connections, een samenwerkingsverband van 21 partners rond de Noordzee, richt zich op het bij elkaar brengen van innovatieve bedrijven omtrent specifieke innovatie uitdagingen om gezamenlijk te werken aan nieuwe oplossingen.

Tijdens het matchmaking event is er de mogelijkheid om 1-op-1 in gesprek te komen met de projectontwikkelaars waarbij je jouw innovatieve product, dienst of technologie kunt pitchen. Deze formule is al meermaals succesvol geweest waarbij een groot aantal bedrijven nieuwe business hebben weten te genereren.

Meer informatie over de bijeenkomst, het programma en waar men specifiek naar op zoek is zijn terug te vinden in deze uitnodiging.

Indien je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit event, laat het ons dan zo snel mogelijk weten of registreer je meteen via https://podio.com/webforms/20710801/1421765

Voor vragen of opmerkingen kun je opnemen via wsint@nhn.nl of +31646745133

Met vriendelijke groet,
Waronne Sint
Projectleider
Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord NV
Bergerweg 200 | 1817 MN  ALKMAAR | KvK: 37123355
072-5195774 | www.nhn.nl
06-46745133 | wsint@nhn.nl