agenda

Uitnodiging dialoogsessie met VNO-NCW

Zoals je weet is er onzekerheid bij veel mensen over hun toekomst. Hoe verdienen we straks ons geld als artificial intelligence en robotisering doorzet? Heb ik straks nog wel (vast) werk? Waarom hou ik (netto) zo weinig over? Waarom betalen sommige bedrijven nauwelijks belasting? Stuk voor stuk belangrijke vragen die voor onzekerheid en spanningen zorgen. Naar schatting 40% van de Nederlanders is onzeker over de toekomst. Met name veel mensen uit de middenklasse (de ruggengraat van ons land) maken zich zorgen. Dit vertaalt zich via de politiek en andere kanalen ook naar onvrede over het bedrijfsleven.

Komende maanden gaan wij vanuit VNO-NCW en MKB-Nederland het land in om met bedrijven (van klein tot heel groot) en anderen te spreken over welke rol bedrijven hebben. Hoe kan het bedrijfsleven een uitgestoken hand (blijven) bieden? Wat kunnen we daarvoor aan concrete projecten/programma’s bieden? En wat doen we met alle kritiek op het bedrijfsleven?

Op donderdag 19 september (16.00-18.00 uur) in de Malietoren te Den Haag gaan we graag met jou en anderen uit de regio van VNO-NCW West het gesprek hierover aan.

In een interactieve sessie kijken we met elkaar wat goed gaat en wat we extra kunnen doen. De uitkomsten van al deze sessies worden gebundeld en koppelen we terug en moeten input zijn voor nieuwe acties en nieuw beleid.

Graag hoor ik of je er bij kan zijn. Zou je dit s.v.p. willen bevestigen via bijgaande link.
Kort voor de bijeenkomst ontvang je meer informatie over het programma en wat achtergrondstukken.

Met vriendelijke groet,

Audrey Keukens                       en      Cees Oudshoorn
Voorzitter VNO-NCW West               Algemeen directeur VNO-NCW