agenda

Slotpresentatie ‘Ontwerpkracht voor energie positieve en toekomstbestendige bedrijventerreinen’,

In een workshopweek van 5 dagen tussen 8 en 12 april 2019 gaan vier jonge multidisciplinaire ontwerpteams op locatie op het bedrijventerrein HN80 werken aan visies voor energie positieve en toekomstbestendige bedrijventerreinen. De ontwerpteams zijn uitgedaagd om mee te denken over de bouwkundige en stedenbouwkundige inbedding van verschillende energiemaatregelen op bedrijventerreinen. De toekomstbeelden die uit deze studie komen, zijn bedoeld als inspiratie voor HN80, maar ook voor alle andere bedrijventerreinen, die aan een duurzame toekomst werken, zoals binnen het initiatief BE+.

De resultaten van deze ontwerpverkenning zullen op vrijdag 10 mei worden gepresenteerd en u bent van harte uitgenodigd om hier bij te zijn!

Lees via deze link meer over de ontwerpstudie

10 mei 2019, 15:00 – 17:00 uur (met borrel tot 18:00 uur)

Programma
15:00 uur Inloop met koffie en thee
15:30 uur Welkom
15:35 uur Presentaties ontwerpteams
16:35 uur Reflectie met stakeholders, Ben Tap (wethouder Economische Zaken gemeente Hoorn) en de zaal
17:00 uur Borrel

 

Meld je aan via deze link

De studie is een gezamenlijk initiatief van BNA Onderzoek, Kortman duurzame gebiedsontwikkeling, gemeente Hoorn, Parkmanagement Hoorn, wordt mede gefinancierd door de provincie Noord-Holland, Atelier X (BZK) en de Hoornse Ondernemers Compagnie, en wordt mede mogelijk gemaakt door Schneider Electric, Deen Supermarkten en MOOI Noord-Holland.