agenda

Save the date: uw bijdrage aan de kustvisie

Wij benaderen u als belanghebbende of betrokkene van de Noord-Hollandse IJsselmeerkust; als bewoner, ondernemer, bestuurder, beambte, kenner, liefhebber, recreant en regelmatig bezoeker.

De gemeenten Hollands Kroon, Medemblik en Enkhuizen en de provincie Noord-Holland zijn gedurende dit jaar gezamenlijk de ambities voor de IJsselmeerkust aan het formuleren in een Kustvisie.

De overheden doen dit graag samen met u. Wij streven naar een aantrekkelijke Noord-Hollandse IJsselmeerkust, voor bewoners, bedrijven en bezoekers! 

=== Reserveer nu alvast de datum 8 oktober in uw agenda voor een eerste Werkatelier Kustvisie ===   

Deze fysieke bijeenkomst vindt met inachtneming van de RIVM Corona-maatregelen zowel in de middag (experts) als in de avond (breed publiek) onder voorbehoud plaats in Kasteel Radboud te Medemblik.

Helaas is er vanwege corona een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Een aanmeldingsformulier volgt binnenkort.

U kunt (ook nu al!) digitaal bijdragen aan de Kustvisie.

De eerste stap in de visievorming IJsselmeerkust was het identiteitsonderzoek deze zomer. Dit is afgerond en wordt als bouwsteen in de visievorming meegenomen. Resultaten komen binnenkort beschikbaar.

De volgende stap is het goed in beeld krijgen van de (toekomst)plannen van de verschillende belanghebbenden. Hiervoor is een vragenlijst opgesteld.

Aan de hand van deze lijst wordt een digitale projectenkaart gemaakt (voorbeeld: http://arcg.is/1nKHaP). Op deze manier kunnen belanghebbenden snel zien welke project(ideeën) er allemaal in het gebied zijn.

Vragenlijst

Wilt u, als betrokkene bij een project, of als initiatiefnemer deze lijst invullen? De beantwoording kost u circa 3 minuten per project(idee).

U kunt de vragenlijst meerdere malen, voor verschillende projecten invullen.

Dit is de link naar de vragenlijst: : https://wingalgemeen.typeform.com/to/qnCnoM41

Hartelijk dank voor het invullen.

 

=====   Meer informatie, uitnodiging en programma volgen !!  =====