agenda

Het Grootste Werkfestival

Ben je er ook bij?

De toenemende krapte en mismatch op de arbeidsmarkt dwingt ons tot anders denken over onderwerpen als werven en opleiden. Daarom gaan ondernemers, bestuurders, directeuren en (HR-)managers in Noord-Holland Noord omdenken tijdens Het Grootste Werkfestival op dinsdagmiddag 23 november in Schouwburg Het Park in Hoorn! Want door anders te kijken naar de acties die nodig zijn, kunnen we het verschil maken.

Denk ook mee en meld je nu alvast aan voor deze middag via onderstaande aanmeldlink. Het Grootste Werkfestival is zowel live als online te volgen.

Meld je hier aan

Over het Grootste Werkfestival

Het Grootste Werkfestival is een initiatief van RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid) en haar partners. Dat samenwerking op de arbeidsmarkt essentieel is, bevestigen de partners van RPAnhn: onderwijs, ondernemers, werknemers en overheid. De ambitie van RPAnhn is een krachtige arbeidsmarkt en het creëren van kansen zodat iedereen die kan werken, gaat werken en zo een bijdrage kan leveren aan een sterke, regionale economie. Het jaarlijkse Grootste Werkfestival staat in het teken van werk en arbeidsmarktontwikkelingen in de regio Noord-Holland Noord en biedt een inkijkje in alle mooie projecten die worden ondernomen voor een werkende arbeidsmarkt.

Meer informatie over of aanmelden voor Het Grootste Werkfestival 2021 kan via www.hetgrootstewerkfestival.nl