agenda

Het Grootste Werkfestival

HET GROOTSTE WERKFESTIVAL IN HET TEKEN VAN ‘KANSEN ZIEN + KANSEN GRIJPEN’

Wat zijn voorbeeldinitiatieven in en buiten onze regio? Hoe vinden we elkaar en waar kunnen we elkaar versterken? De regionale kansen voor ondernemers, onderwijs en overheid zijn zowel op locatie als digitaal te zien, beleven én bespreken op donderdag 29 oktober ‘in’ theater De Kampanje te Den Helder tijdens Het Grootste Werkfestival op 29 oktober, van 13.30 – 17.00 uur. Dus grijp je kans en meld aan!

Deze vierde editie van Het Grootste Werkfestival staat in het teken van Kansen zien + kansen grijpen. Welke kansen zijn er voor jou als ondernemer met data, hoe ga je om met cybercriminaliteit en is de energietransitie wel interessant voor jou? En hoe pak je die kansen dan? Ondernemers en experts vertellen samen waar kansen zijn en hoe jij voor jouw bedrijf de kansen kan grijpen.

In verband met de 1,5 meter afstand kunnen wij beperkt mensen toelaten om Het Grootste Werkfestival 2020 persoonlijk bij te wonen. Daarom gaat het Werkfestival volledig digitaal, zodat u het hele programma op elke gewenste locatie kunt volgen via bijvoorbeeld uw pc, laptop of smartphone. Maakt u in het aanmeldformulier een keuze of u fysiek aanwezig wilt zijn, of dat u het Werkfestival en de kennissessies liever online volgt.