agenda

Regiodialoog ‘Dit vindt Noord-Holland Noord’ – jouw inbreng wordt gewaardeerd!

Als coöperatieve bank geloven wij in de kracht van het collectief. Samen bereiken we meer dan alleen. Als betrokken relatie vanuit mijn partner-/ sponsornetwerk nodig ik je uit om jouw kennis en kritische blik op de regio in te zetten voor mooie uitvoerbare toekomstplannen.

De coronacrisis leidt in alle lagen van de bevolking tot problemen. Wij geloven dat we als land sterker uit de crisis komen zolang saamhorigheid en solidariteit de boventoon blijven voeren. Daarom doet de coöperatieve Rabobank iets bijzonders. Samen met honderden leden, klanten en stakeholders uit onze regio werken we aan een coöperatief convenant, een toekomstplan voor Nederland. Gemaakt voor en door jou en de mensen en bedrijven om je heen. 

Jouw input is belangrijk!

Doe je mee op 22 februari van 19.00 – 21.00 uur? 
Als inwoner of betrokkene in onze regio weet jij als geen ander wat er leeft en speelt. We nodigen je daarom uit om middels een online schrijfdialoog met ons ‘in gesprek’ te gaan over de maatschappelijke en economische uitdagingen in de regio Noord-Holland Noord. Jij draagt actief bij aan een plan en oplossingen, waarmee we de regio én Nederland als geheel kunnen verbeteren. Meer weten over het geschreven dialoog en hoe dit werkt? Klik hier

Op weg naar het Coöperatief Convenant voor Nederland
De dialoog die wij voeren op 22 februari vindt ook in 13 andere regio’s in Nederland plaats. De uitkomsten uit de 14 regionale bijeenkomsten in het hele land vormen samen het Coöperatief Convenant voor Nederland en bieden we in de lente van 2021 aan het nieuwe kabinet aan.

Doe jij ook mee?
Meer informatie over de verschillende stappen in dit unieke project vind je op de aanmeldsite. Aanmelden voor de online dialoog kan t/m 21 februari via onderstaande link. Ik kan de aanmelding ook voor je verzorgen. Je ontvangt dan een e-mail om jouw aanmelding definitief te bevestigen. Doe je mee?

Aanmelden Regiodialoog