agenda

OVW Special: Portproeverij en viergangendiner

Het OVW Café is terug van weggeweest. En wel met een special die draait om proeven en ontmoeten. Op 9 oktober zijn OVW leden – op inschrijving- van harte welkom voor een viergangendiner met bijpassende portjes. Bart van Slijterij Vidra praten vertelt zijn ondernemersverhaal en aansluitend is een gelegenheid om bij te. Uiteraard in een veilige omgeving.

Na een voor velen lange stilteperiode besluit de Ondernemersvereniging van Wervershoof de deuren te openen voor de aangesloten ondernemers. Bijpraten, ervaringen uitwisselen en genieten van heerlijke port en hapjes. OVW bestuurslid Frank Bot: “Sinds begin maart is er geen bijeenkomst meer geweest. Het is tijd.

Juist nu is het zo belangrijk dat we de banden weer aanhalen en elkaar ondersteunen waar dat mogelijk is. Soms is een luisterend oor al genoeg. In de zaal van ‘t Fortuin is voldoende ruimte om de afstand te houden en toch gezellig bij elkaar te zitten. ”

ONDERNEMERSVERHAAL

De avond begint om 18.00 uur met het ondernemersverhaal van Bart Bakker. Hij vertelt over het verloop van zijn carrière en hoe hij bij Slijterij Vidra terecht is gekomen. Het afgelopen half jaar liet ook hem niet zonder kleerscheuren achter. Voor zijn podiumbedrijf is er nog altijd weinig tot geen werk en ook de privé verhuur voor feestjes en partijen blijft ver achter.

“Gelukkig hebben we de winkel. Mensen blijven – nog steeds- veel thuis borrelen. Een goede wijn, port of sterkere drank, halen ze bij ons. Daar zijn we heel blij om. ”

PORTPROEVERIJ EN DINER

Tijdens de lockdown organiseerde Slijterij Vidra een aantal online proeverijen. Zo ook een portproeverij. Deelnemers kochten een pakketje met diverse portjes. Via een livestream vertelde een portkenner alles over de verschillende soorten. Een groot succes, maar écht live is veel leuker. De aanwezigen worden ontvangen met een port en proeven tijdens het diner nog een viertal verschillen smaken. Bart en Michael Mazee van ‘t Fortuin vertellen er meer over.

Bart: “Op 9 oktober proeven we de haven weer als vanouds in goed gezelschap. Passend bij het diner dat Frank en zijn team zullen bereiden. Ik heb er zin in! ”

RESERVEER VÓÓR 5 OKTOBER

Uiteraard neemt ‘t Fortuin de Corona maatregelen goed in acht. Daarom is het noodzakelijk te reserveren via het inschrijfformulier op deze site. De kosten bedragen € 15,00 per persoon. U ontvangt de rekening via e-mail.

Ieder OVW lid mag iemand meenemen; ook een introducé is welkom. Deze OVW Special start om 17.30 uur in ‘t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Graag tot dan!

MELD JE AAN;

https://ovw.nl/9-oktober-ovw-special-portproeverij/