agenda

Ontmoet werkgevers uit NHN online: samen werken aan duurzaam werkgeverschap.

Over dit evenement

Partners van Huis van het Werk gaan normaliter bij elkaar op bezoek tijdens Huis van het Werk Meet & Match. Het doel van de Huis van het Werk Meet & Match is om kennis te delen, elkaar te leren kennen en het (tijdelijk) uitwisselen van elkaars werknemers, producten of diensten.

In deze coronacrisis gaan HR-managers en -adviseurs elkaar online ontmoeten tijdens een Huis van het Werk Zoomsessie. We hebben tot het eind van 2020 alvast 9 data gepland waarbij u zich voor elke sessie apart kunt aanmelden. Als partner van Huis van het Werk kunt u zo vaak deelnemen als u wilt.

Na inschrijving op eventbrite.nl ontvangt u van iedere aanmelding een bevestiging van deze afspraak. Enkele dagen voor aanvang van de desbetreffende Huis van het Werk Zoomsessie ontvangt u een e-mail met de link en het wachtwoord. Voor iedere Huis van het Werk Zoomsessie ontvangt u een nieuwe link met wachtwoord. Zorg dat u van te voren een Zoom account heeft.

Dit evenement is exclusief voor Partners van Huis van het Werk, maar geïnteresseerde werkgevers in Noord-Holland Noord kunnen gerust een keer vrijblijvend online meekijken. Neem hiervoor even contact met ons op via info@huisvanhetwerk.nl

Meer informatie over deze Huis van het Werk Zoomsessies kunt u vinden op huisvanhetwerk.nl