agenda

ONLINE FAMILIEBEDRIJVEN-EVENT De Eeuwige Jeugd

Voor veel familiebedrijven is dit niet de eerste crisis, maar zeker ook niet de laatste. Wat kunnen familiebedrijven doen om vitaal te blijven, om de continuïteit te garanderen? Wat kunnen we leren van familiebedrijven die honderd jaar of ouder zijn? Hoe hebben zij de vele crises van de afgelopen honderd jaar zoals de Spaanse griep, de Tweede Wereldoorlog en de oliecrisis, weten te doorstaan?

Het Erasmus Centre for Family Business (ECFB) deed onderzoek naar de manier waarop familiebedrijven vitaal blijven. Dat levert een aantal waardevolle inzichten op, waar BDO u traditiegetrouw over bijpraat. Dit keer tijdens een gloednieuwe online-editie.

Programma

Tijdens deze allereerste online-editie van dit event raakt u ongetwijfeld geïnspireerd! Rens de Jong (BNR Nieuwsradio) gaat in gesprek met de belangrijkste spelers uit ‘familiebedrijvenland’. Joost Vat (partner BDO) en wetenschapper Pursey Heugens (ECFB) duiden de belangrijkste bevindingen uit het recente familiebedrijvenonderzoek én een aantal van Nederlands oudste en mooiste familiebedrijven is te gast, zoals Van der Valk, Mascotte en Van Eeghen. Daarnaast spreken we onder andere met Burgers’ Zoo en Koninklijke Vezet. Kortom: het belooft een verrassend programma te worden.

Aanmelden

WBG leden zijn van harte welkom! Kijkt u mee op dinsdag 27 oktober? Meld u nu aan voor hét online familiebedrijven-event van 2020 via www.bdo.nl/familiebedrijvenevent