agenda

OMW ledenbijeenkomst met bedrijfsbezoek bij Van der Bel B.V.

Op dinsdag 1 oktober a.s. vindt er weer een ledenbijeenkomst van de OMW plaats, waarvoor u van harte bent uitgenodigd.

In het kader van de bedrijfsbezoeken/excursies vindt onze bijeenkomst deze keer plaats in het prestigieuze glastuinbouwgebied Agriport. Hier kunnen we een kijkje achter de schermen nemen in de kassenbedrijven, organisatie, automatisering, etc. Tijdens dit bezoek krijgen we onder andere een exclusief inzicht in de geothermische boringen die in het gebied zijn verricht, waardoor er middels een zeer geavanceerde installatie water vanaf een diepte van 2 kilometer uit de bodem wordt opgepompt, waarmee een deel van Agriport wordt verwarmd.

Wij worden op deze dag om exact 15:30 uur op het Agriport Business Park verwacht. Hier krijgen wij  een presentatie en rondleiding, waarbij uitleg wordt gegeven over de organisatie, de aanwezige bedrijven (o.a. Microsoft en Google met hun datacenters) en de toegepaste technieken. Vanwege de omvang van het gebied, de wijze waarop dit economisch en (energie-)technisch gerund wordt, welke (digitale) technieken er worden toegepast en het enthousiasme en de wilskracht waarmee er wordt gewerkt, belooft dit een zeer interessant bedrijfsbezoek te worden.

Na de rondleiding zullen wij ons bezoek vervolgen bij één van onze leden, te weten Van der Bel B.V., dat in het Agriport-gebied gevestigd is. Hier krijgen wij een bedrijfspresentatie, een rondleiding op het bedrijf en kunnen we de nieuwe Grondstoffenbank Agriport bewonderen. Aansluitend zullen we in de kantine van Van der Bel genieten van een buffet en de nodige drankjes.

U wordt vriendelijk verzocht om uiterlijk 27 september a.s. via het e-mailadres l.hoogewerf@vandiepen.com aan te geven of u bij deze bijeenkomst aanwezig zult zijn en met hoeveel personen.

Locatie:               Agriport 611, Middenmeer

U neemt vanaf de A-7 de afslag naar Medemblik, bij de stoplichten linksaf door de dijk het Agriport-terrein op, de weg helemaal uitrijden (ca. 3 km) en volg de bordjes “Bezoek Agriport Excursies”

Datum:                1 oktober 2019

Aanvang:             15.30 uur

 Programma:             

15.30 uur        Ontvangst door gastvrouw Petra Barendse, aansluitend presentatie en rondleiding

18.00 uur        Aanvang Van der Bel B.V.

Welkom door voorzitter Rob Taams

Korte presentatie door Lucinda Hoogewerf

Bedrijfspresentatie en rondleiding Van der Bel

19 uur       Buffet

21 uur       Afsluiting