agenda

Netwerkbijeenkomst Toeristisch Medemblik

Beste ondernemer,

Het programma is rond! Met veel plezier nodigen wij je uit voor de officiële opening van het seizoen 2022 op donderdag 31 maart.

Omdat wij elkaar al zo lang niet meer hebben gezien, staat de bijeenkomst vooral in het teken van netwerken en (hernieuwd) kennismaken. Wethouder Harry Nederpelt opent het seizoen en overhandigt een eerste exemplaar van het nieuwe ‘Rijk aan Verhalen’ magazine. Holland Boven Amsterdam en Visit Medemblik delen hun plannen. Handig om op aan te haken voor een groter bereik!

Ook handig is de de korte workshop ‘Smartphone Fotografie’ waarin je de basis van fotograferen en het bewerken van foto’s op je smartphone leert. Tips & Tricks die je niet wil missen. We sluiten de dag af met een gezellige nazit.

Leuk als je erbij bent!
Wij kijken er naar uit jullie weer te ontmoeten.

Datum:
Donderdag 31 maart 2021

Programma:
14.00-14.14 uur: Inloop
14.15-14.30 uur: Welkom wethouder Harry Nederpelt
14.30-15.00 uur: Trends & Plannen 2022
15.00-16.30 uur: Workshop Smartphone Fotografie
16.30-17.00 uur: Nazit

Locatie:
Oorlogsmuseum Medemblik
Zeldenrust 5
1671 GW Medemblik

Doneren aan Giro 555
Dit jaar organiseren wij de bijeenkomst in het Oorlogsmuseum in Medemblik. De prachtige exposities in dit museum laten je beseffen dat ‘Leven in Vrijheid’ geen vanzelfsprekendheid is. Om stil te staan bij de huidige situatie in de Oekraïne plaatsen wij tijdens de bijeenkomst een donatie mogelijkheid voor giro 555.

Flyers – Folders en Brochures neem ze mee!
Zijn er flyers, folders of brochures van jouw onderneming die we kunnen neerleggen bij de Toeristen Informatiepunten? Neem deze dan mee naar de bijeenkomst! Het is dé ideale gelegenheid om deze informatie uit te wisselen!

Ja, ik ben erbij!

Hartelijke groet
namens het Toeristisch Platform,
Anja Ippel

Bereikbaar via anja@visitmedemblik.nl of tel. 06-29649066
Toeristische marketing coördinator Medemblik