agenda

Miljoenenontbijt Noord-Holland 2019

Traditiegetrouw vindt één dag na Prinsjesdag, het Miljoenenontbijt Noord-Holland Noord in Alkmaar plaats. Tijdens dit ontbijt staat uiteraard de Miljoenennota weer centraal. Wij nodigen u van harte uit voor een extra feestelijke editie van het Miljoenenontbijt, omdat het alweer de 10e keer is!

Programma

Arthur van Dijk, Commissaris van de Koning, zal als hoofdspreker ingaan op de rol die de provincie inneemt t.o.v. het Noord-Hollandse ondernemersklimaat. De oud voorzitter van Transport en Logistiek Nederland is sinds 1 januari jl. als Commissaris van de Koning voorzitter van zowel Provinciale Staten als Gedeputeerde Staten.

Wim Boonstra, Rabo Research spreker, neemt u – aan de hand van de Miljoenennota – mee in de huidige (internationale) macro-economische ontwikkelingen en de impact voor Nederland en onze regio.

 

Martijn Apeldoorn, DGA van Create, en Paul Jaspers, docent Marketing, worden geïnterviewd door studente Bente Schaaf en vertellen alles over de leerzame en waardevolle reis die zij hebben meegemaakt, waar onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar zijn gekomen.

 

Theo van Hoesel, manager events bij Holland Media Combinatie, is wederom de dagvoorzitter deze ochtend.

U kunt zich aanmelden via deze eventsite link