agenda

Midzomerfeest met nieuwe haring op de kade in Medemblik

Midzomerfeest met nieuwe haring op de kade in Medemblik

Op vrijdag 21 juni aanstaande luiden Het Wapen van Medemblik, Costas en Meijers 2.0 het begin van de zomer sprankelend in met een smakelijke Haringparty. Het hoofdingrediënt van de avond is de Hollandse Nieuwe. Gimmicks als verrassende amuses, een foodtruck en lekkere loungemuziek maken de beleving helemaal compleet!

Aan de Oosterhaven wordt een sfeervolle setting gecreëerd. Hier wordt de Hollandse Nieuwe geleverd door Gilles en ter plekke schoongemaakt, die wij dan vergezeld van sublieme glaasjes Corenwijn serveren. Uiteraard worden er tevens mooie wijnen en lekkere koude biertjes geschonken en kunt u ook wat eten. Hierbij is alles met muntjes verkrijgbaar. Natuurlijk ontbreekt ook sfeervolle muziek niet. Zo staat de haringparty garant voor het ultieme “VRIJMIBO GEVOEL” en biedt deze de perfecte gelegenheid om bij te praten met collega’s, vrienden en bekenden.

Netwerken in een culinaire omgeving
Ook voor bedrijven wordt de haringparty een feestje in stijl, waar netwerken gezellig is en waar zij hun zakelijke connecties binnen een culinaire omgeving kunnen ontmoeten. Het event biedt voor ondernemers op feestelijke en informele wijze de gelegenheid om hun bedrijf onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten en het Medemblikker publiek. Het sprankelende gebeuren leent zich natuurlijk bij uitstek om relaties uit te nodigen of om met de medewerkers de zomer goed in te luiden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om sponsorpakketten af te nemen.

Er zijn de volgende mogelijkheden:
A. € 150,00 voor 60 muntjes; u ontvangt een factuur met BTW;
B. € 250,00 voor 110 muntjes; u ontvangt 10% korting op de muntjes, een factuur met BTW en namens uw bedrijf kunt u vlag op de kade hangen;
C. € 375,00 voor 170 muntjes; u ontvangt 12% korting op de muntjes, een factuur met BTW en een vlag op de kade.

De genoemde prijzen van de sponsorpakketten zijn inclusief BTW. BTW nota’s gelden alleen voor van te voren aangeschafte sponsorpakketten.
Wilt u een sponsorpakket afnemen? U kunt contact opnemen met: Petra Fit, petra@hotelmedemblik.nl

U bent van harte welkom om op vrijdag 21 juni aanstaande haring te happen en de sfeer te proeven!

Aanvang: vanaf 17.00 tot 21.00 uur (uitloop tot 23.00 uur)
Locatie: kade Oosterhaven vanaf Costas richting Het Wapen en Meijers 2.0
(Bij slecht weer vindt de Haringparty plaats in Het Wapen van Medemblik.)