agenda

Meet-up: Economische gevolgen van coronacrisis

De economische gevolgen van de pandemie zijn nu al duidelijk merkbaar. Hoe zwaar en hoe diep zal de crisis zich verder ontwikkelen? Waar ontstaan er juist kansen en voor welke sectoren?

Op dinsdag 19 mei 2020 om 10:00 uur organiseert VNO-NCW Noordwest-Holland, in samenwerking met de Rabobank, een Meet-up over dit thema.

Gastspreker is Rogier Aalders, Econoom bij de Rabobank. Hij houdt zich bezig met (data gedreven) economisch onderzoek voor de bank met focus op de regionale economie en bedrijven.

Rogier zal de deelnemers meenemen in de visie van Rabobank op de huidige macro-economische ontwikkelingen rondom de Corona crisis. Vragen die aan bod komen zijn:

  • Welke economische gevolgen verwacht de Rabobank?
  • Wat gebeurt er economisch in bepaalde sectoren die bepalend zijn voor NHN?
  • Welke toekomst scenario’s zijn er denkbaar?
  • Hoe vertalen die zich naar de regio NHN?

 

Na het delen van die inzichten gaan we in gesprek met elkaar; Waar loop jij als ondernemer tegen aan? Hoe zie jij de toekomst? Wordt het weer ‘business as usual’ of moet je je bedrijf serieus gaan omgooien?

De uitkomsten van die dialoog nemen wij mee in de gesprekken die wij dagelijks voeren met wethouders van Economische Zaken, ons bestuur en de landelijk VNO-NCW- en de VNO-NCW West-organisatie.

Deze Meet-up is onderdeel van een reeks die VNO-NCW organiseert in deze roerige tijd. Ze hebben als doel om ondernemers (leden VNO-NCW Noordwest-Holland) te voorzien van informatie die relevant is om te kunnen en blijven ondernemen.

Voor wie? Leden van VNO-NCW Noordwest Holland; zakelijke klanten van de Rabobank NHN. Ken je andere ondernemers,  Meld je nu aan.
introducees die ook willen aanhaken? Zij zijn van harte welkom. Stuur een mail naar noordwest-holland@vno-ncwwest.nl.\
Klik hier voor het programma.

Meld je aan met de knop rechtsboven in dit scherm, je ontvangt automatisch een bevestiging.

Tot dan!