agenda

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD EN DUURZAAM ONDERNEMEN, JUIST NU!

Met Monique Ooms, Lotte Mol, Brigitte van Campen, Gidius Hopmans en Erik van Dijk

Inzetten op maatschappelijk en verantwoord en duurzaam ondernemen. Steeds meer toeristisch ondernemers zijn hier mee bezig. Maar waarom eigenlijk? En waarom juist nu? Monique Ooms stelt deze vragen als gespreksleider tijdens deze livestream aan verschillende ondernemers.
Zo zijn Lotte Mol (Leerwerkrestaurant STOER) en Brigitte van Campen (Restaurant De Oude Keuken) aanwezig om deze vragen te beantwoorden. Beiden zijn eigenaresse van een organisatie die medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geven om ervaring op te doen.

Ook Gidius Hopmans schuift aan bij de livestream. Hij is eigenaar van de unieke camping Het Bos Roept, dat gelegen is in het Robbenoordbos. Welke stappen heeft hij gezet om de camping zo duurzaam mogelijk te maken? En heeft hij tips voor ondernemers die ook de ambitie hebben om hun organisatie te verduurzamen?

Iemand die al jaren met duurzame organisaties werkt is Erik van Dijk, de directeur van Green Key & Blue Flag. Green Key is het grootste duurzaamheidsmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Wat maakt een organisatie duurzaam? En hoe kunnen ondernemers zelf aan de slag? Je ziet het op woensdag 18 november om 14:00 uur, live vanuit De Oude Keuken.

BEKIJK DE STREAM