agenda

Jong HOC Kerstpakkettenswap

Een kerstpakket krijgen is altijd leuk, toch? Als ondernemer (en zeker zzp’er) gaan deze ‘verrassingen’ aan je neus voorbij, terwijl je in de weken voor kerst zoveel mensen over straat ziet gaan met zo’n fantastische grote grabbeldoos. Daarom gaan we elkaar dit jaar verrassen!
En waar is dit leuker dan in een omgeving waar je omgeven bent door kerstbomen? Daarom zien wij jullie graag bij SamCity op Westfriese Parkweg 4 in Hoorn. Uiteraard zorgen we ervoor dat er een drankje en heerlijk hapje klaar staat.

Hoe werkt het
Het is een ‘swap’, wat betekent dat we gaan ruilen. Stel een kerstpakket samen voor een collega ondernemer, ter waarde van €30,-
Vergeet er niet een kaartje in te doen met een persoonlijk bericht van jouzelf, zodat de ontvanger weet van wie het pakket komt.
Als je naar huis gaat neem je een ander pakket weer mee en bekijkt thuis vol verwachting wat je gehad hebt.

Aanmelden
Vanwege de organisatie is het van belang te weten hoeveel aanmeldingen er zijn. Dringend verzoek je via de site aan te melden.
Uiteraard is ook deze bijeenkomst van Jong HOC niet alleen voor Jonge ondernemers, maar mogen al onze leden zich aanmelden.

AANMELDEN