agenda

Online kennisevent Kansen in Coronatijd [update]

20 oktober “Kansen in Coronatijd” [update]*

Lang voor de pandemie waren wij besmet met het ondernemersvirus. Als ondernemers zoeken wij naar kansen en nieuwe markten. In tijden van verandering ontstaan veel van deze kansen. Hoe je daarop kunt inspelen? Dat zie je tijdens ons hybride (online en fysiek) event 20 oktober bij de Nadorst in Blokker.

Het is ten eerste belangrijk te weten hoe de markt verandert. Dat kunnen de experts van Rabobank en ING Bank ons vertellen. De versoepeling van de lockdown-maatregelen leidt tot enig herstel in het uitgavenpatroon van Nederlandse consumenten. Toch is van volledige normalisatie in juli nog geen sprake, vermoedelijk omdat er nog steeds coronamaatregelen gelden, door de angst voor het virus en door de economische impact van de coronacrisis. Hoe je hier kansen in kunt zien? Dat vertelt een groep Westfriese ondernemers vanuit hun ervaring. Hoe andere ondernemers dat kunnen doen? Dat hoor je van een veranderexpert van BDO.

Omdat wij staan voor wat wél kan, organiseren de Westfriese bedrijvengroep (WBG), Rabobank West-Friesland, ING, BDO Accountants & Adviseurs en de Westfriese gemeenten in samenwerking met NHNext online kennisevent. Op 20 oktober nodigen wij u uit om live mee te kijken en te reageren op wat er gezegd wordt.

Wat: Online kennisevent ‘Kansen in Coronatijd’
Datum: Dinsdag 20 oktober
Tijd: Start 13.00 uur
Waar: www.nhnext.nl

*29 september is besloten om de fysieke aanwezigheid op locatie te laten vervallen. Dit in verband met de nieuwe strengere coronamaatregelen.