agenda

Humberto Tan in gesprek met de Koninklijke Marine: LEIDERSCHAP IN CRISISTIJD

Humberto Tan, Rob Kramer (Commandant Zeestrijdkrachten) , Jan Willem Vroegop (Commandant onderzeeboot Zr. Ms. De Dolfijn), Sander Kool (Commandant Zr.Ms. Willemstad) & Jan van den Broeke (Commandant 1(NLD) Contingentscommando Minusma).

Net als bij veel andere instanties heeft het coronavirus een enorme impact op de Koninklijke Marine. Op vrijdag 28 augustus 9:30 uur gaat Humberto Tan live in gesprek over leiderschap tijdens de coronacrisis met een aantal hooggeplaatste medewerkers van de Koninklijke Marine. In 2019 had Tan al eerder een gesprek met Commandant Zeestrijdkrachten Rob Kramer over de marine en er werd afgesproken elkaar nogmaals te spreken in 2021, aan het einde van het commando van de admiraal. Geen van beide heren had toen ooit kunnen voorzien wat er zich dit jaar zou gaan afspelen.

Zo werd de bemanning van onderzeeboot Zr. Ms. De Dolfijn geconfronteerd met maar liefst 17 coronabesmettingen. Dat vraagt behoorlijk wat van je leiderschapskills. Hoe ga je dat tonen? Wat wordt er van je gevraagd? Hoe informeer je alle betrokkenen?
Het belooft een uitdagende eerste uitzending van NHNEXT na de zomerstop te worden! Kijk je ook live mee?

BEKIJK DE LIVESTREAM