agenda

HOC Gala

In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen we het HOC Gala dit jaar anders vieren: een andere locatie, een ander thema, maar WEL in gala-kledij en met een fantastisch diner.

Tussen 18.30 en 18.45 uur wordt iedereen verwacht in de Armenkerk (ingang Veemarkt in Hoorn). Je wordt verwelkomt met een glaasje prosecco en kan daarna op de foto, zodat je een blijvende herinnering aan deze onvergetelijke avond krijgt.

Om 18.45 uur wordt uitleg gegeven over de avond. Wat kan jij verwachten, maar vooral wat wij van jou verwachten. Zorg dus dat je er op tijd bent. Het wordt een moord-avond met een buitenlands tintje. Wij verwachten dan ook dat hier nog jaren over wordt gepraat!

Uiteraard zitten er weer kosten verbonden aan dit evenement die het budget overschrijden. Daarom vragen we aan onze deelnemers een eigen bijdrage van € 50 per persoon.

Hou er rekening mee dat er veel gepraat en gelachen zal worden deze avond. Neem je mobiele telefoon mee, zodat je zelf ook veel foto’s kunt maken, zorg dat je lachspieren getraind zijn en hou er rekening mee dat je niet vroeg thuis bent. Er is zelfs nog gelegenheid om te dansen deze avond, dus ook daar kan je rekening mee houden.

Kortom, een onvergetelijke avond in het vooruitzicht waar je nog lang van kunt nagenieten!
Schrijf je snel in, maar uiterlijk vóór 29 oktober, want wij moeten dan nog heel veel puntjes op de i zetten.
O, dit wordt toch een leuke avond!!

MELD JE HIER AAN