agenda

PMH bijeenkomst i.s.m. HOC inz. digitale veiligheid

Graag nodigen Parkmanagement Hoorn, De Hoornse Ondernemers Compagnie en Beerepoot Automatisering u uit voor een informatieve bijeenkomst over cybersecurity. Cybercriminaliteit is helaas een bekend fenomeen waar niet alleen grote bedrijven mee te maken hebben, maar ook steeds meer bedrijven uit het MKB. Onder het mom van ‘voorkomen is beter dan genezen’, wordt u door 3 sprekers voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity en uitgedaagd om hiermee actief aan de slag te gaan binnen uw eigen bedrijf.

Tijdens deze informatieve bijeenkomst worden drie onderwerpen behandeld:

  1. De gevaren van internet; een ethische hacker brengt de risico’s in beeld.
  2. Data management; hoe om te gaan met data en wie is er nu eigenlijk verantwoordelijk?
  3. De anatomie van een ransomware aanval; wat gebeurt er nu daadwerkelijk.

De bijeenkomst is met name bedoeld voor bedrijven met meer dan 10 werkplekken, of voor bedrijven waar IT een cruciale rol speelt in het bedrijfsproces. Iedere sessie duurt zo’n 45 minuten en na afloop staat er een gezellige borrel en een lekker hapje klaar.

Wanneer:Donderdag 6 oktober 2022
Tijd:14:00 – 17:00 uur met een borrel na afloop
Locatie:Beerepoot Automatisering BV, Dr. C.J.K. van Aalstweg 5 in Hoorn

 

De bijeenkomst is tevens de start van het project CyberVeilig. Een nieuw initiatief van de Hoornse Ondernemers Compagnie én Parkmanagement Hoorn, met als doel het vergroten van de digitale weerbaarheid van bedrijven in West-Friesland. Door het stimuleren van de bewustwording en het geven van inzicht, bieden we uitzicht op het voorkomen van problemen.

Aanmelden