agenda

GO!-NH On Stage

Staat 24 juni al bij jou in je agenda? Dan is het online netwerkevent van GO!-NH! Dit evenement is het slotstuk van 3 maanden keihard werken voor alle ondernemers in dit programma. Deze dag is gevuld met allerlei sessies waar de top van duurzame ondernemers uit de Provincie Noord-Holland aanwezig zijn!

Het programma bevat interactieve themasessies met onderwerpen als circulaire economie, integrale gebiedsontwikkeling, bouw en evenementen. Ook worden er sessies georganiseerd vanuit de Challenges* waarbij de programma partners van GO!-NH een inhoudelijk onderdeel organiseren.

Het programma

De dag wordt afgetrapt met een opening door de dagvoorzitter Leonie van der Kruk. Vervolgens geven we jou de ruimte om Challenge- of themasessies te volgen met GO!-NH deelnemers. Onder hen een variatie van startende ondernemers tot grote MKB bedrijven die bezig zijn met het schalen van hun bedrijven en hun duurzame innovaties. Bekijk hier het overzicht van GO!-NH deelnemers. Ook schuiven experts en sleutelfiguren uit de sector aan.

Om 12:00 gaan we aan tafel met ondernemers, keynotes en Zita Pels (gedeputeerde Circulaire Economie van de provincie Noord-Holland) in een studio uitzending. Tijdens dit gesprek wordt er stilgestaan bij de uitdagingen waar duurzame ondernemers tegenaan lopen, wat de provincie doet om hier ondersteuning aan te geven en natuurlijk de behaalde resultaten.

Na deze uitzending volgen er wederom verschillende Challenge- en themasessies. Gedurende de dag is het ook mogelijk om in gesprek te gaan met alle ondernemers. Dit kan ook vooraf worden gearrangeerd.

De dag wordt afgesloten met een wrap-up een welverdiende virtuele borrel!

Overzicht programma:

09:45 – 10:00: Opening van de dag door de dagvoorzitter

10:00 – 11:00: Themasessie Foodtech – Healthy Living of Themasessie Integrale Gebiedsontwikkeling

11:00 – 12:00: Themasessie Circulaire Economie of H20 Esports Campus On Stage

12:00 – 13:00: GO!-NH on Stage Studio uitzending met Zita Pels en panel van ondernemers.

13:00 – 14:00: Themasessie Evenementen of Metropoolregio Amsterdam On Stage

14:00 – 15:00: Themasessie Bouw of Amsterdam Donut Coalitie On Stage

15:00 – 16:00: Themasessie Food of Techport On Stage

16:00 – 16:30: Wrap up met uitgelichte ondernemers en virtuele borrel na afloop.

Verspreid over de gehele dag worden de verschillende thema’s inhoudelijk besproken. Ook zijn er mogelijkheden om individuele gesprekken met de deelnemers te voeren of kun je aanschuiven bij ons plenaire programma.

Meer informatie over het programma: https://go-nh.nl/gonh-on-stage-programma/