agenda

Digitaal ondernemen, juist nu! Hoe ga je hier concreet mee aan de slag?

MKB-ers uit diverse sectoren kampen met omzetverlies door de Coronacrisis. Daarom is het nú noodzakelijk om digitaal zaken te doen. KVK en MKB Digital Workspace organiseren, samen met Amazon, een online workshop met inspirerende voorbeelden. Ondernemers en experts vertellen over hun aanpak in het digitaal zaken doen.

Je kunt chatten met andere ondernemers, met studenten en met adviseurs van KVK en van MKB Digital Workspace. Daarnaast stellen wij vragen aan de deelnemers die via antwoorden via chat of via polluitslagen te zien zijn. Na afloop ontvang je nog een digitale goodiebag.

Wie zijn de sprekers?

Verkopen: zo kan het ook | Op verrassende wijze, en tot in alle details, heeft Hans Engelsma van Qoets zijn autobedrijf gedigitaliseerd om de klant een super-ervaring te geven.

Trends in online marketing | Tonny Loorbach, eigenaar Internet Marketing Universiteit (IMU) laat zien hoe je bij de juiste, in plaats van bij zoveel mogelijk personen komt. Hij laat zien welke beïnvloedingstechnieken jij kunt gebruiken om van je klanten superfans te maken.

Medisch materiaal realtime lokaliseren | Gery Pollet ontwikkelde, als IoT-startup, een manier om realtime medisch materiaal te lokaliseren binnen een ziekenhuis. Hij gebruikt daar bluetooth voor, in een AWS-platform. Hij geeft bespreekt graag de kansen voor andere branches, zoals transport, retail, bouw of industrie.

Wanneer?

Woensdag 27 mei van 12.00 u.- 13.30 u.

Hoe meedoen?

Meld je aan door een mail te sturen naar:

Elly.van.wattingen@kvk.nl en vermeld daarin je naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer.

Je wordt dan, kort voor aanvang van de online workshop, uitgenodigd via Chime van Amazon. Ook krijg je van de eerste twee sprekers een kort Youtubefilmpje gemaild, met hun verhaal, om je voor te bereiden.

Wil je vervolgens aan de slag met een concreet data vraagstuk waardoor je efficienter kan werken, meer omzet kan genereren of meer inzicht krijgt in jou ideale klant? Tijdens een intake met een van onze  adviseurs worden de mogelijkheden geschetst en matchen we jou bedrijf aan tech studenten die je helpen te digitaliseren.

Na afloop van de workshop kan je worden benaderd door KVK of MKB Digital Workspace voor verdere ondersteuning bij je hulpvragen bij digitaal zaken doen.