agenda

De Westfriese ALLESKUNNER Ondernemer

Westfriese Alleskunner Ondernemer (WFAO)

Enkele Ondernemersclubs in West-Friesland werken samen aan een groot, uniek en spectaculair evenement:  De Westfriese Alleskunner Ondernemer.

Dit is gebaseerd op De Alleskunner van SBS6, waarbij mensen spellen doen en er elke keer iemand afvalt. Die overblijft is De Alleskunner. Opnames hiervan zijn te zien op youtube, bijv. https://www.kijk.nl/programmas/de-alleskunner/v0p5Kq6LrKM)

Wij gaan hier een variant op maken omdat we er één mooie onvergetelijke dag van willen maken.

Wat is de bedoeling

Alle Westfriese ondernemers mogen als koppel van twee ondernemers meedoen. Van dit koppel mag maximaal 1 persoon lid zijn van een deelnemende ondernemersclub (OCW, HOC en OVW). Als koppel mag je ook meedoen als je niet lid bent van één van deze clubs. Per bedrijf kan slechts één persoon meedoen.
Er wordt gestart met 100 koppels, dus 200 personen. Alle spellen worden in koppels gespeeld. In de eerste ronden vallen steeds meerdere koppels af, anders zijn we weken bezig. Het koppel dat overblijft is de Westfriese Alleskunner Ondernemer en mag zich een jaar lang wentelen in deze roem. Uiteraard is hieraan een hoofdprijs gebonden: EEN ELEKTRISCHE FIETS gesponsord door Broekhuis en Ursem Barten.

Programma

13.15-13.30 uur               Inloop deelnemers
14.00-18.00 uur              Spellen
18.30-20.30 uur              Nazitten met muziek

Locatie:

Het evenement wordt gehouden in een bedrijfshal van Langedijk Venhuizen, Westerkerkweg 115 in Venhuizen.

Supporters en fans

We begrijpen dat partner, kinderen en/of collega’s je willen aanmoedigen. Deze zijn van harte welkom. Aan iedereen wordt gedacht.

Kosten

Deelname kost € 50,- p.p. excl. BTW, te voldoen bij aanmelding.

Sponsors

Aan dit evenement zijn veel kosten verbonden, temeer daar we iedere deelnemer, ook als die als 1e afvalt, iets leuks willen meegeven. Daarom zijn we op zoek naar sponsors die geld en/of materialen voor de spellen en/of prijzen voor de deelnemers beschikbaar willen stellen. Voor meer informatie hierover kijk op de volgende pagina.

Tot slot

Het wordt een dag waar nog heel lang over nagepraat zal worden. We verwachten dan ook veel aanmeldingen, wees er dus op tijd bij, want we kunnen maar 100 koppels plaatsen. De eerste 100 aanmeldingen zijn dan ook verzekerd van een deelnameplaats. Omdat op de dag zelf mensen ziek kunnen zijn, maken we ook een reservelijst. Het is dus mogelijk dat je op het laatste nippertje nog gebeld wordt om mee te doen als je op de reservelijst staat. Deelnemers van de reservelijst die niet mogen meedoen, krijgen uiteraard na afloop hun inschrijfgeld teruggestort.

MELD JE HIER AAN