agenda

De Ondernemer Draait Door: Het zal je maar overkomen

Winkeliers in Noord-Holland nemen tal van maatregelen om criminaliteit tegen te gaan. Er worden camera’s en alarmsystemen geïnstalleerd, apparaten geplaatst die vals geld detecteren, contant geld wordt uit de kassa ‘afgeroomd’ en winkelpanden worden beter verlicht. Ondanks alle maatregelen is Noord-Holland een van de provincies waarin winkeldiefstal het snelst toeneemt. Voor ons genoeg reden om dit onderwerp op de agenda te zetten van de talkshow De Ondernemer Draait Door op woensdag 21 juni van 19.10 – 20.00 uur.Eén van de andere onderwerpen die worden besproken, is agressie van jongeren in de horeca. Met name sinds 2022 is hier vaak sprake van overmatig drankgebruik en agressief gedrag van jongeren.

De tafelgasten zijn bekend

In de 10e editie van de talkshow De Ondernemer Draait Door op woensdag 21 juni gaan presentatrice Anniko van Santen, bekend van Opsporing Verzocht, en sidekick Josefien Hofstede in gesprek met Astrid Nienhuis, burgemeester gemeente Heemstede, Rob Baltus, regiovoorzitter Koninklijke Horeca Nederland, Randy Stena, winkelmanager Used Products en Sherwin Tjin-Asjoe, teamleider Politie Zaanstreek-Waterland over deze vormen van criminaliteit. Criminaliteitsvormen die een hoge impact hebben in de persoonlijke sfeer van jou als ondernemer en jouw medewerkers.

Gewoon doen!

Wil je online meepraten met de tafelgasten? Meld je aan voor De ondernemer Draait Door en kijk live online mee op woensdag 21 juni van 19.10 uur tot 20.00 uur via YouTube.