agenda

Dag van de innovatieve ondernemer: AI & Robotica

Wat is de huidige stand van zaken op het gebed kunstmatige intelligentie? Wat kunt u als ondernemer in de praktijk met robotica? Welke ontwikkelingen mag u verwachten? En zijn die toekomstmuziek, of toch al behoorlijk dichtbij? 

Kom hier meer over te weten tijdens de Dag van de innovatieve ondernemer op woensdag 22 mei. VNO-NCW Delft en Oostland en Rabobank bieden u een energiek programma in het centrum van robotica. RoboValley in Delft. In een pitch van een startup, scale-up en een bedrijf AI en robotica nu al toepast in de bestaande bedrijfsvoering, bekijken we een aantal praktische toepassingen van vandaag de dag.

Programma: 

Het programma bestaat onder andere uit een masterclass van Arthur de Crook (RoboValley), het ondernemersverhaal van startup Vitestro, en de praktische toepassing van AI in de retail en de hotellerie door Ahold Delhaize en Postillion Hotels. Bekijk onderaan de pagina het gehele programma.

Aanmelden: 

Als innovatieve ondernemer wilt u deze bijeenkomst natuurlijk niet missen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meldt u tijdig aan. Indien u zich aangemeld heeft, maar onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn, vragen wij om u zich uiterlijk 2 werkdagen van te voren via vno-ncwdelft@vno-ncwwest.nl af te melden. bij no-show zonder tijdige afmelding brengen wij € 50,- in rekening.

DATUM22 mei 2019
TIJD15:00 – 18:30 uur
LOCATIERoboValley, Mekelzalen, Mijnbouwstraat 120, Delft
PROGRAMMAKlik hier
DEELNEMERSKlik hier