agenda

Connecting Women for Impact

Met veel plezier nodigt WBG parelbedrijf Deloitte je uit voor de volgende bijeenkomst van Connecting Women for Impact op 10 oktober 2023.

We komen opnieuw samen met vrouwelijke ondernemers en gaan deze bijeenkomst in op het thema: ‘Arbeidsrecht’ onder begeleiding van Beatrijs Dijkstra en Nicole Stalma.

De presentatie van Beatrijs en Nicole zal gaan over ‘Verbeterkansen’.
Als werkgever moet je een werknemer voldoende verbeterkansen bieden, bijvoorbeeld in de vorm van evaluatiegesprekken, scholing en re-integratie. Als je als werkgever afscheid wilt nemen van een werknemer is dossiervorming belangrijk. Ook het ontslagrecht zal in vogelvlucht behandeld worden.

Beatrijs Dijkstra – Advocaat bij Rensen Advocaten

Beatrijs is 23 jaar advocaat, waarvan zij bijna 18 jaar werkzaam is bij Rensen Advocaten. Ze is gespecialiseerd in Arbeidsrecht en Onderwijsrecht. Beatrijs adviseert en procedeert voor ondernemers en particulieren. Zij is de advocaat van non-profit instellingen zoals schoolbesturen, zorginstellingen en een aantal Noord-Hollandse gemeenten. Ook is zij de advocaat voor veel verschillende ondernemingen, zoals grote productiebedrijven en het MKB. Beatrijs zit in de maatschap en is dus zelf ook ondernemer en werkgever.

Nicole Stalma – Senior Manager Arbeidsrecht & HR Advies bij Deloitte MKB Accountancy & Advies.

Na jaren als Arbeidsrecht Advocaat te hebben gewerkt, met een focus op reorganisaties, ontslag, beloning en cao-zaken heeft Nicole bij een groeiende organisatie de HR-afdeling opgezet. In de afgelopen jaren heeft zij met haar praktische manier van werken veel start-ups en scale-ups begeleid bij diverse HR kwesties zoals medewerkersparticipatie.

 

Aanmelden

Ben jij er ook bij op 10 oktober? Meld je nu aan

Praktische informatie

Het programma:
15.30 uur – inloop
16.00 uur – start programma
17.30 uur – Einde programma met afsluitende netwerkborrel

Parkeren:
Singelgarage (5 min. loopafstand van Rensen Advocaten)
Ritsevoort 70, 1811 DP Alkmaar

We kijken uit naar een interactieve en leerzame middag met elkaar en zien jullie graag op 10 oktober!