agenda

Connect 2 Business

In maart zal alweer de 19e editie van het Mix en Match Event plaatsvinden. De organisatie kijkt terug op geslaagde eerdere edities en zijn blij dat het event steeds meer studenten en bedrijven mag verwelkomen. Met veel trots lanceren wij de inschrijfwebsite van het Mix en Match Event! Met de website kunnen wij bedrijven en studenten nog beter aan elkaar matchen, voor een grotere ervaring en betere connectie. De organisatie hoopt op weer een geslaagde editie van het Mix en Match Event!

Afgelopen 3 edities hebben wij als Studievereniging Technische Bedrijfskunde (organisator van Mix&Match) de handen in één geslagen met de Studievereniging Business Finance and Law (organisator van Connect2Business). Bij velen van jullie viel dit in de smaak, zo werd duidelijk na alle positieve reacties, daarom slaan wij ook dit jaar de handen in één.

Voor dit tweedaagse event is het van belang dat alle bedrijven ruimschoots de gelegenheid krijgen om met de studenten in gesprek te gaan en om zo een mooie match of connectie te maken.

Om elk bedrijf hiertoe een gelijke kans te bieden, worden bedrijven of instituten die zelf geen stageplaatsen hebben en/of namens anderen werven, niet uitgenodigd. Zo blijft het voor elk individueel bedrijf, groot of klein, mogelijk om een goede stagiair of afstudeerder te vinden.

LET OP: Wenst u bij beide dagen aanwezig te zijn dient u zich 2 keer in te schrijven.

 

Connect2Business – Business, Finance and Law – 21 maart

Op 21 maart verwelkomen wij u om contact te leggen met de studenten van Business, Finance and Law. KLIK HIER om u aan te melden voor deze dag.

Deze dag staat in het teken van Business, Finance and Law. U kunt bij uw aanmelding een keuze maken uit de opleidingen c.q. studierichtingen uit: Finance & Control, Management & Beleid, Banking & Insurance, Human Resource Management, Logistiek, Ondernemen, Marketing en Accountancy.

Kosten event

Het event is non-profit en wordt georganiseerd door twee studieverengingen in samenwerking met Inholland. Om het event mogelijk te maken vragen wij een kleine bijdrage voor uw deelname. Schrijft u zich in voor 1-dag kost het uw organisatie €250, schrijft u zich in voor 2-dagen kost het uw organisatie €400. Dit bedrag is inclusief lunch en borrel na afloop. Door u hiermee akkoord.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze dag!
Bedrijf aanmeldingen open :
22 November 2022 t/m
24 February 2023
Studenten inschrijving open :
20 February 2023 t/m
1 March 2023

Programma

Inloop bedrijven12:00
Inloop studenten13:00
Opening 8e editie C2B event13:30
Ronde Tafel gesprekken 1e ronde14:00
Pauze14:20
Ronde Tafel gesprekken 2e ronde14:30
Pauze14.50
Ronde Tafel gesprekken 3e ronde15.00
Pauze15:20
Ronde Tafel gesprekken 4e ronde15.30
Slotwoord en borrel16:00
Einde C2B event17:30