agenda

CLOK Bijeenkomst RVO Informatieplicht Midden-Nederland

Wanneer je bij een gemeente werkt en deelnemer bent van Stichting CLOK kun je tweemaal per jaar naar een regiobijeenkomst. Deze editie is de regiobijeenkomst voor iedereen toegankelijk in verband met de voorlichting die we geven over de Informatieplicht Energiebesparing.

Voor deze bijeenkomst zijn wij op dinsdag 25 juni om 14.30 uur welkom bij Warmtebouw in Utrecht.

Een goede technische installatie in een gebouw – of het nu gaat om klimaatbeheersingsinstallaties, sprinklerinstallaties of het onderhoud hiervan – is van grote waarde voor vrijwel elk bedrijfsproces. Warmtebouw begrijpt dat als geen ander. Met een halve eeuw aan kennis en ervaring verzorgen zij met passie en plezier het ontwerp, de realisatie en het technisch en energiebeheer van gebouw gebonden installaties, in de meest uitdagende panden. Als familiebedrijf vinden zij het heel belangrijk om er voor de klanten, leveranciers en medewerkers ‘te zijn’, zodat zij samen geweldige projecten neer kunnen zetten. In alle facetten van het bedrijf komt datgene terug wat de slogan uitdraagt: “Vertrouw op Warmtebouw.”

Wat betekent de informatieplicht?

Alle bedrijven en instellingen die onder de informatieplicht vallen, moeten uiterlijk 1 juli 2019 aan het bevoegd gezag rapporteren welke energiebesparende maatregelen zij hebben getroffen. De Erkende Maatregelenlijsten (EML) zijn het uitgangspunt. Deze bevatten per branche energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van vijf jaar of minder. Voor de rapportage van de informatieplicht is eLoket van RVO.nl beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie over de informatieplicht.

PROGRAMMA

14.30 uur  Inloop met koffie en thee

15.00 uur  Opening door de dagvoorzitter

15.15 uur  Presentatie door Patrick van Echtelt van Warmtebouw

16.00 uur  Korte pauze

16.30 uur  Presentatie Informatieplicht door Ministerie EZ – Stef Strik

17.30 uur  Afsluiting en gezamenlijke netwerkborrel

 

Locatie

Warmtebouw

Middenwetering 1

3543 AR Utrecht

Parkeren

Kan veelal op eigen terrein, wanneer dit vol is wordt u doorverwezen naar een locatie in de nabije omgeving.

Aanmelden en kosten

Bent u aan het werk als accountmanager bedrijven, bedrijvencontactfunctionaris, (beleids)medewerker Economische Zaken of park/centrummanager; of maakt u deel uit van het bestuur van een lokale ondernemersvereniging of ondernemersfonds in deze regio en bent u geïnteresseerd in de bijeenkomst op dinsdag 25 juni aanstaande? Geef u en uw collega dan snel op! Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Gelet op de organisatie ontvangen wij graag vóór vrijdag 21 juni uw aanmelding met naam, contactpersoon en aantal personen via info@clok.nl Laat u inspireren en informeren en gebruik het moment om kennis en ervaring met uw collega uit de regio te delen! Wij ontmoeten u graag op dinsdag 25 juni!