agenda

Boekpresentatie “The journey to Young Entrepreneurship”

Graag nodigt Rob van Loon je uit om op dinsdag 17 september a.s. vanaf 15:30 uur aanwezig te zijn bij het event rondom de presentatie van zijn eerste boek “The Journey to Young Entrepreneurship”:  Aan het boek heeft hij (in stilte) het afgelopen jaar met veel plezier gewerkt. Voor velen van jullie zal het een verrassing zijn, voor anderen wellicht een te verwachten aankondiging.

Het praktisch werkboek, Engelstalig, richt zich op jong-volwassenen en studenten. Met het boek wil hij mensen helpen die nadenken over hun toekomst, over het invullen van hun ambitie, over het waarmaken van hun dromen. Middels praktische opdrachten en het delen van zijn persoonlijke ervaringen in combinatie met zijn ondernemerskennis van de afgelopen jaren, heeft hij besloten om alles in één boek samen te vatten zodat hij jonge ambitieuze mensen kan helpen om vanuit kracht en creativiteit, hun ambities waar te maken.  Doel van het boek is om de lezer meer duidelijkheid, richting en zelfvertrouwen te geven om op jonge leeftijd de juiste keuzes te maken.

Hierbij een impressie van het boek, welke vanaf eind augustus online verkrijgbaar zal zijn (wereldwijd) via o.a. Amazon.com en Bol.com, uiteraard ook via de boekhandel. Het boek is tevens tijdens het evenement verkrijgbaar. Bestellen of reserveren van het boek, dat kan alvast (lanceeraanbieding bestellingen tot en met 17 september 2019: € 15,95), door mij een mail te sturen. Ik zorg dan dat je het of krijgt thuisgestuurd, of kan ophalen vanaf eind augustus a.s.