agenda

Blockchain in de digitale transformatie

Het internet bestaat ongeveer 30 jaar. Toch kunnen we ons een tijd zonder het internet nog amper voorstellen. De internetsnelheid wordt steeds hoger. Via het Internet of Things zijn steeds meer dingen bovendien aan elkaar gekoppeld en werken in toenemende mate autonoom. Daardoor is het belang van een veilige, digitale transactie steeds groter geworden. En hoewel Blockchain voor velen nog een nieuw begrip lijkt, bestaat het al een kleine tien jaar, onder andere als onderliggende technologie van crypto’s, zoals bitcoin.

Wat is Blockchain nu eigenlijk? Toekomstmuziek, net zoals het internet in der tijd, of iets waar we over een paar jaar allemaal gebruik van maken? VNO-NCW Delft nodigt u uit om op 9 juli 2019 in de wereld van Blockchain te duiken. Op een toegankelijke manier en aan de hand van praktijkcases wordt de technologie uitgelegd. Gastheer van de middag is OGD ICT-Diensten in Delft.

Als ondernemer wilt u natuurlijk op de hoogte blijven van belangrijke, technische ontwikkelingen en mag u deze bijeenkomst natuurlijk niet missen. Meld u daarom snel aan, want de zaal is bijna volgeboekt. Het volledige programma wordt binnenkort gecommuniceerd en biedt naast theorie ook praktijk en voldoende ruimte om die al-tijden-prangende vraag over Blockchain aan experts te stellen.

Programma: klik hier
Deelnemers: klik hier