agenda

Benefit Diner

Hierbij een vrijblijvende uitnodiging voor het Benefietdiner in De Witte Valk op 9 mei. Als bedrijf bestaat de mogelijkheid om een eigen tafel te reserveren en kan eventueel een factuur worden aangeboden zodat het als zakelijk evenement / netwerk evenement kan worden opgevoerd in de boeken.
Tijdens deze avond zal er o.a. een veiling worden georganiseerd, met o.a. een gesigneerd Ajaxshirt van Nederlands duurste voetballer Frenkie de Jong, een gesigneerd shirt van Justin Kluivert die hij droeg tijdens de wedstrijd AS Roma – AC Milan.

Achtergrond informatie:
Als jonge ondernemer en ouder kan je zomaar worden overvallen door iets wat je niet hebt zien aankomen. Jouw kind vecht voor zijn leven in het ziekenhuis en werk en thuis moet op een of andere manier zijn doorgang vinden.

Dit overkwam Patrick van Dijk als ondernemer van PUUR personal Training in Zwaagdijk. Hij en zijn vrouw werden verrast door hun te vroeg geboren tweede kind met alle gevolgen van dien. Gelukkig bood het Ronald McDonaldshuis naast het AMC tijdelijke woonruimte waardoor zij als ouders in ieder geval dichtbij hun pasgeboren kind konden zijn.

Zij deden hun verhaal bij RTL latenight;  Klik hier

Nu, 1,5 jaar later is dit de reden om een team te vormen om de Homerun te lopen en gezamenlijk geld op te halen voor het Ronald McDonaldshuis naast het AMC, want dit draait volledig op vrijwillige bijdrage. Ik loop mee en we gaan als team 240 kilometer afleggen in 24 uur.

Ik doe mee omdat ik omringt wordt door jonge mensen. Binnen Jong HOC, maar ook binnen mijn bedrijf waar ik veel te maken heb met jonge medewerkers, die naast goede collega, soms ook kersverse ouder worden. Het kan zomaar zo zijn dat iemand in je omgeving gebruik moet maken van het Ronald McDonaldshuis en dan ben je blij dat het bestaat.

Informatie en mogelijkheid tot sponsoring kan via onderstaande link;
Klik hier