agenda

Ben jij klaar voor je toekomst?

Op woensdag 10 juli verzorgt Heleen Valkema van Secretarial Services een workshop met onderdelen uit haar cursus De Slimme Secretaresse. We zijn te gast bij het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Tip: neem je museumkaart of Rembrandtpas mee en kom al in de middag naar dit mooie en bijzondere museum! 

Programma

17.30 uur ontvangst in het Zuiderzeemuseum, locatie Peperhuis, Wierdijk 12
18.00 uur welkomstwoord regiobestuurder
18.15 uur presentatie/wandeling door het museum *
19.00 uur diner (buffet)
20.00 uur workshop door Secretarial Services
21.30 uur afsluiting met drankje en prijsverloting (neem je visitekaartje mee)
*Trek gemakkelijke schoenen aan, want we maken een korte wandeling van ca. een half uur door het museum langs de verschillende verhuurlocaties.

Workshop

De slimme secretaresse van de toekomst zorgt dat ze proactief, assertief en up-to-date is. Dat ze een volwaardige sparringpartner van haar manager is. Dat ze op de hoogte is van de nieuwste digitale mogelijkheden. Dat ze de Nederlandse taal perfect beheerst en zich als professional profileert. En bovenal, dat ze weet wat ze wil! Wat is JOUW doel in je werk en je leven, welke stappen moet je daar voor zetten en wanneer wil je dat bereikt hebben? Hoe zorg je ervoor dat je je niet laat leiden door de waan van de dag en je manager, maar je eigen kompas bent? Kom naar deze workshop en ervaar wat jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen. In de cursus De Slimme Secretaresse (1 dag) en de vijfdaagse cursus De SuperSlimme Secretaresse zorgen wij dat jij klaar bent voor je toekomst. In de workshop lichten we een klein stukje van de sluier op en behandelen we de Nederlandse taal. De workshop wordt verzorgd door Heleen Valkema van Secretarial Services. Zij is trainer en secretaresse.

secretarial_service

Locatie

Het Zuiderzeemuseum beschikt over prachtige, historische ruimtes voor vergaderingen en trainingen. Aan de stadsgracht ligt pand Purmerend, een oude slagerij met op de bovenverdieping een in 2018 gerenoveerde moderne eigentijdse vergaderzaal. Het naastgelegen koetshuis is ingericht als filmhuis en verderop aan dezelfde gracht ligt bakkerij Hoorn met een historische achterzaal geschikt voor bijv. workshops. In de pauze plan je een rondleiding of ga je het gesprek aan met de inwoners van Urk. Ook voor feesten kun je in het museum uitstekend terecht. Het bruine café Hindeloopen is een knusse locatie voor een intieme relatieborrel. Voor een stijlvol diner of receptie vormt het Peperhuis een uitstekende ambiance. Het Zuiderzeemuseum is buiten openingstijden te boeken als unieke locatie voor een (bedrijfs)evenement. Stel je eens voor… een compleet dorp helemaal exclusief voor alle medewerkers of relaties! Het Zuiderzeemuseum biedt i.s.m. Helder Events 3 spelprogramma’s, zoals bijvoorbeeld Escape Zuiderzee, aan. Een ontspannen mogelijkheid om je collega’s beter te leren kennen. En om ieder evenement van de juiste catering te voorzien heeft ons museum een eigen F&B afdeling.
Het Zuiderzeemuseum brengt de verhalen tot leven van mensen die vroeger rond de Zuiderzee woonden. Zie, hoor, voel, proef en ruik het dagelijkse leven rond de Zuiderzee, voordat de Afsluitdijk in 1932 de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer. In 2019 gaat het museum in op het harde leven van de vissersvrouwen rond de Zuiderzee. Vrouwen houden het gezin draaiende wanneer de mannen lang op zee zijn. Het Zuiderzeemuseum toont het leven van alledag en hoe deze vrouwen overeind bleven onder armoedige omstandigheden.

Inschrijving

Ben je NVD-lid? Dan kun je je aanmelden via de ‘schrijf je in‘ . Houd je gebruikersgegevens bij de hand en kies één van de opties. Aanmelden kan tot 1 juli.

​Kom kennismaken met de NVD, misschien is een lidmaatschap iets voor jou!
Directie- en managementondersteuners die lid willen worden van onze vereniging, zijn van harte welkom en kunnen zich als gast aanmelden via de ‘schrijf je in’ button boven aan deze pagina. Kies vervolgens voor ‘registreren’ en ‘gast’. Als gast mag je maximaal twee bijeenkomsten bijwonen; daarna verwachten en hopen wij dat je lid wordt van onze vereniging. Besluit je tijdens een kennismakingsbijeenkomst lid te worden en teken je ter plaatse het inschrijfformulier, dan ontvang je de eigen bijdrage van deze avond retour!
De eigen bijdrage bedraagt € 20,00 voor leden/begunstigers en € 25,00 voor gasten. Betaling uitsluitend per bank op rekening NL40ABNA04516465 84 t.n.v. NVD regio Noord-Holland o.v.v. datum bijeenkomst en je eigen naam. Bij afmelding na 1 juli en bij no-show zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen. Dit geldt ook voor gasten.

Museumbezoek

Indien je in het bezit bent van een Museumjaarkaart, Bankgiroloterij VIP pas en/of Rembrandt-pas, dan kun je op vertoon hiervan overdag het museum gratis bezoeken. Mocht jij niet in het bezit zijn van een één van deze kaarten, dan graag voorafgaand aan je bezoek contact opnemen met sales@zuiderzeemuseum.nl.

Contactpersonen

Voor deze bijeenkomst zijn Bente de Jongh (M 06 53 58 39 06) en Dana Venema (M 06 21 59 57 87) de contactpersonen.

Sponsoren

De bijeenkomst van 10 juli wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:
Zuiderzeemuseum
Secretarial Services