agenda

BDO Finance Circle

Wilt u in een ongedwongen sfeer kennis opdoen en in contact komen met vak- en branchegenoten uit de regio? Dan nodigen wij u graag uit voor de BDO Finance Circle. Een programma waarbij leren, inspireren én netwerken centraal staan. Deskundige sprekers brengen u op interactieve wijze op de hoogte van huidige ontwikkelingen binnen uw vakgebied en delen relevante ervaringen uit de praktijk met u. Tijdens het afsluitende buffet is er volop gelegenheid om van gedachten te wisselen en contacten te leggen.

Thema’s 18 juni: ‘Innovatie in het digitale tijdperk’ en ‘De kapitaalstructuur, een balans van risico en rendement’.
Tijdens de Finance Circle op 18 juni aanstaande bij Gewoon Lekker / Heer Hugo in Heerhugowaard neemt Ben van der Burg (voormalig professioneel schaatser  en momenteel commercieel directeur bij Triple IT) u mee in de innovatie van het digitale tijdperk. Wat zijn de ontwikkelingen in het digitale tijdperk, hoe past innovatie in het eco-systeem, welk businessmodel moeten we gebruiken, wat is de beste lanceringsstrategie, zit de gebruiker op deze innovatie te wachten en hoe vergroten we het gebruik van onze service.
Lodewijk Kolfschoten en Victor Verstappen (BDO Mergers & Acquisitions) brengen u de kapitaalstructuur, een balans van risico en rendement. De bank is nog steeds de primaire leverancier van geld. Toch komen er steeds meer alternatieve partijen in de markt. Wat is hun rol en hoe passen zij in de kapitaalstructuur van de onderneming? Het wordt een inspirerende middag!

Meer informatie en aanmelden op: https://evenementenbdo.nl/finance-circle/

Deze bijeenkomst is niet bestemd voor zelfstandige accountants- en administratiekantoren.