agenda

BDO Familiebedrijvenevent

Voor het eerst is er wetenschappelijk antwoord op de vraag waarom familiebedrijven beter presteren dan vergelijkbare bedrijven waar geen familie aan het roer staat. Door de inzet van informele managementtechnieken maken familiebedrijven in termen van financiële performance, productiviteit en innovatie significant het verschil.

Het feit dat ‘informeel management’ één van de krachten van familiebedrijven is, blijkt ook uit het BDO-familiebedrijvenboek ‘Stille kracht’. Daarin portretteert BDO zes gerenommeerde familiebedrijven als Pleijsier Bouw en Van der Ende Group. BDO praat u hier graag over bij tijdens één van de familiebedrijven-events.

Tijdens de events raakt u ongetwijfeld geïnspireerd over (in)formeel managen. Wat is dat eigenlijk? Wat zijn de successen, en vooral: de valkuilen? BDO adviseurs nemen u mee in de wetenschappelijke resultaten uit het onderzoek ‘Ongekend vermogen’. Daarnaast kunt u leren van andere familiebedrijvenondernemers, want BDO interviewt op dinsdag 29 maart de familie Pleijsier. Uiteraard is er aansluitend voldoende gelegenheid tot netwerken met andere familiebedrijvenondernemers.

Familiebedrijven-event regio Noord-West

Datum:             28 maart 2023
Tijden:             15.00 – 18.00 uur
Locatie:            B. Amsterdam (ontwikkeld door de vastgoedtak van Pleijsier Bouw)

Meer info & aanmelden

Ga naar www.bdo.nl/fb-events voor meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden.