Rentree werkt al 25 jaar!

DOOR westfriesebedrijvengroep OP 19 juli 2017

Rentree levert al 25 jaar diensten ten behoeve van re-integratie en outplacement van Noord-Hollandse werkzoekenden, al dan niet met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij hebben al duizenden mensen met succes mogen begeleiden of ondersteunen.

 

fotorentreeDuurzame zelfredzaamheid, emancipatie en emancipatie op het gebied van arbeid en zelfontplooiing staan daarbij centraal. Er wordt maatwerk geleverd en de persoonlijke benadering staat altijd voorop. Rentree heeft haar hoofdkantoor in Hoorn en vestigingen in Heerhugowaard, Den Helder en Purmerend. Rentree beschikt over een groot netwerk aan (regionale) werkgevers, waar we actief mee samenwerken Sinds 2015 werken we onder de naam Rentree Re-integratie & Jobcoaching B.V . en leveren als erkend, professioneel, kleinschalig onafhankelijk re-integratiebureau in Noord-Holland onze diensten aan werkgevers, gemeenten, scholen, UWV, verzekeringsmaatschappijen en particulieren.

Rentree Re-integratie & Jobcoaching

Re-integratie & Jobcoaching verzorgt o.a. trainingen, coacht (ook op de werkplek), maakt “werkfit” en begeleidt naar werk. De coaches hebben een praktische aanpak, verstaan hun vak en denken in mogelijkheden. Dat deze positieve werkwijze vruchten afwerpt, blijkt niet alleen uit de resultaten, maar ook uit de hoge klanttevredenheid van onze kandidaten en opdrachtgevers. Het keurmerk Blik op Werk waardeert Rentree met 3 sterren en klanten geven een mooie 7,6 op ons “rapport”

De Werkprofessionals

Met ons label De Werkprofessionals richten we ons op loopbaanbegeleiding, uitvoering van de (verbeterde) Wet Poortwachter en werk-naar-werktrajecten. We beschikken over de benodigde specifieke kennis en kunnen passende tests en assessments afnemen. Een outplacement- of 2e/3e -spoortraject start op het moment dat een werkgever een andere baan moet vinden voor een van zijn medewerkers door bijv. (langdurige) ziekte of een onhoudbare werksituatie. Dit kan binnen of buiten de eigen organisatie zijn.

Dankzij de professionele en tegelijkertijd persoonlijke aanpak en de grote kennis van de regionale arbeidsmarkt zijn de Werkprofessionals van Rentree een sterke partner in Noord-Holland.

Contactgegevens

Benieuwd of wij ook iets voor u kunnen doen? Meer informatie over Rentree vindt u op de website: www.rentreewerkt.nl of Facebook: Rentree Re-integratie
U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken voor het maken van een afspraak, per telefoon op 0229-21839 of via emailadres info@rentreewerkt.nl.

Wij komen graag naar u toe!

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Wilt u meedoen met de discussie? U bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *