SAVE THE DATE: Kom naar het 2e college van DSA over Big data en privacy!, 2 oktober

Het 1e college van Data Science Alkmaar op 11 april j.l. kende een geweldige ouverture. Een overvolle Graham Bell-zaal bij de De TelefoonCentrale hoorde over het belang van data science én over het belang van samenwerken en verbinden op dit gebied.

Nu vindt het 2e college plaats op dinsdag 2 oktober plaats. Wat zijn de opties?

U was erbij:
Kom naar het vervolg-college, want er wacht u een specifiek, actueel onderwerp: Big data en privacy. Doel van dit 2e college: wat zijn precies de ontwikkelingen als het gaat om big data en privacy? Wat betekent dit voor uw beleid? Praktisch en strategisch? Nationaal en internationaal?

U was er helaas niet bij:
Pak dan deze nieuwe kans en ervaar (gratis) de toegevoegde waarde van Data Science Alkmaar, een ontmoetingsplaats voor ondernemers, overheden en onderwijs in Noord-Holland-Noord waar u zich op wetenschappelijk niveau kunt oriënteren als het gaat om big data of data science. Nú aanhaken bij deze belangrijke technologische innovatie is heel belangrijk.

Het programma is op dit moment nog niet bekend, maar volgt snel.

Wanneer: Dinsdagmiddag 2 oktober a.s. vanaf 16.30 uur
Waar: De TelefoonCentrale, Alkmaar – de Graham Bell-zaal

Wees zeker van een plek en meld u zich aan via deze link! Via deze link kunt u ook aangeven of u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen, bijeenkomsten en nieuwsbrieven van Data Science Alkmaar.

Tot dan!

Data Science Alkmaar is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf NHN, Vrije Universiteit Amsterdam (VU), de gemeente Alkmaar, RAADHUIS creative agency en De TelefoonCentrale.