Save the date! Miljoenenontbijt Noord-Holland Noord, 19 september

Traditiegetrouw vindt één dag na Prinsjesdag, het Miljoenenontbijt Noord-Holland Noord in Alkmaar plaats. Tijdens dit ontbijt staat uiteraard de Miljoenennota centraal. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

Programma

Frank van Es, Senior-econoom van Rabo Research, neemt u, aan de hand van de Miljoenennota, mee in de macro-economische ontwikkelingen toegespitst op onze regio. Elske Doets, eigenaar en directeur van Jan Doets America Tours en Zakenvrouw van het Jaar (2017) en Bianca Blom, oprichter van LINJA shoes, delen hun ervaringen in de (internationale) ondernemerswereld. Hogeschool Inholland Alkmaar speelt in op de laatste trends en ontwikkelingen; de koppeling tussen onderwijs en lokaal ondernemerschap wordt steeds belangrijker.
Theo van Hoesel, manager events bij Holland Media Combinatie, is wederom uw dagvoorzitter deze ochtend.

Aanmelden

U kunt zich nu al aanmelden via events@hollandmediacombinatie.nl

DATUM 19 september 2018
TIJD 07:00 tot 10:00 uur
LOCATIE Rabobank Alkmaar e.o., Robonsbosweg 5, 1816 MK Alkmaar
PROGRAMMA Klik hier
DEELNEMERS Klik hier

Golf, Leiderschape en Netwerken, 3 september

Datum: 3 september 2018
Tijd: 12.00 – 21.00 uur
Locatie: Golfbaan Westerpark, Heuvelweg 3, 2716 DZ Zoetermeer
Programma: Klik hier
Deelnemers: Klik hier

 

Interesse in een workshop over leiderschap? Wil je golfen of een golfclinic volgen? Wil je beide? 3 september op Golfbaan Westerpark kan het allemaal. En ook als je alleen wil komen borrelen, ben je welkom.

Jan van Zwieten, onder meer directeur van diverse bedrijven, rector van de Netherlands Business Academy en hoogleraar Mentally Fit, verzorgt een workshop in het meekrijgen van mensen om het doel van de leider te realiseren. Hij vertelt hoe je als directeur een diverse groep medewerkers betrokken en vitaal houdt. Hoe kun je je medewerkers faciliteren en stimuleren energie in zichzelf op te wekken.  Energie die ten goede komt aan het team, de teamprestatie en dus ook de bedrijfsresultaten.

Een prachtige gelegenheid om met collega-ondernemers en directeuren te sparren.

Het golfevent van VNO-NCW West biedt daarmee volop keuzemogelijkheden voor golfers en ook voor niet-golfers. Bekijk hier het programma. Je kunt je voor één of meer programmaonderdelen inschrijven. De kosten variëren van 65 tot 115 euro per persoon.

Deze nieuwe opzet is gekozen in samenwerking met Hole 18.

 

 

HOC Business Speeddate, 5 oktober

Na deze avond weet je;

  • dat speeddaten super leuk is
  • dat je dit al veel eerder had moeten doen
  • dat je er een paar potentiele vrienden bij hebt omdat jullie meer gemeen hadden dan je dacht
  • een paar potentiele zakenpartners/ klanten omdat jullie elkaar goed blijken te kunnen aanvullen
  • veel meer over de mensen die ook deelnamen waardoor het netwerken in de toekomst makkelijker gaat
  • wie je waarvoor kunt benaderen waardoor je actief kunt linken wanneer persoon x in jouw netwerk opzoek is naar dienst/product y.

Save the dat! Westfriese Beursvloer, 22 november

Voor de 9e maal organiseert Vrijwilligerspunt in samenwerking met de Westfriese Uitdaging de Westfriese Beursvloer. Dit jaar op donderdag 22 november. Tijdens dit jaarlijkse evenement ontmoeten het regionale bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties elkaar. Bedrijven die iets voor hun regio op maatschappelijk gebied iets willen betekenen gaan hier in gesprek met non-profit organisaties.
Klik hier voor meer informatie en hier voor het Facebookevenement.

Ondernemersgala, 16 november

Voor de derde keer organiseert VNO-NCW West voor alle leden een feestelijk Ondernemersgala op vrijdag 16 november, dé internationale ‘Dag van de Ondernemer’. Ondernemers worden op deze dag in het zonnetje gezet en expliciet bedankt voor hun bijdrage, durf en doorzettingsvermogen.

Het Gala vindt plaats op een bijzondere locatie in Den Haag, de Fokker Terminal. Thema dit jaar is ‘Share en Connect’. Hoe komen én blijven we met elkaar in verbinding op een betekenisvolle manier? Verrassend en creatief loopt dit thema als een rode draad door de avond.

We verwachten weer veel ondernemers. Vanuit de landelijke organisatie VNO-NCW is Hans de Boer aanwezig. DGA ondernemer Patrick van der Leelie van de NVD Beveiligingsgroep (ruim 500 medewerkers) vertelt hoe en vanuit welke passie hij de organisatie van zijn bedrijf compleet heeft omgegooid en tot welke verbluffende resultaten dit leidt.

Het Gala heeft een bijzondere twist……onder de feestelijke outfit mogen sneakers gedragen worden! En die komen zeker van pas komen op de dansvloer, want we zorgen weer voor spetterende muziek en uniek entertainment.

Maak van het Ondernemersgala een bijzonder en uniek relatie-evenement en neem een tafel af voor acht of tien personen. Deze keer kunt u dit doen aan de hand van een plattegrond. Uiteraard geldt voor een betere plek geldt een hogere prijs. Bovendien is het nog mogelijk om een sponsortafel eerste rang te kopen. Sponsors krijgen extra promotionele aandacht. U kunt losse plaatsen afnemen voor € 195,00 p.p. (maximaal twee plaatsen per lid VNO-NCW West).

Verzeker u van een plaats voor uw relaties en uzelf en schrijf u zo snel mogelijk in!  Doet u dit vóór 1 augustus, dan profiteert u van een vroegboekkorting, U betaalt dan voor een losse plaats € 175,- of krijgt u € 250,- korting op een tafel. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Heeft u vragen, neem gerust contact op met Norma Drost.

Datum: 16 november 2018
Tijd: vanaf 17.30 uur
Locatie: Fokker Terminal, Binkchorstlaan 249, 2516 BB  Den Haag

Filmimpressie gala 2017

Website Gala

Bezoek aan de Noordwest Natuurkern met PWN, 6 september

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor een bezoek aan de Noordwest natuurkern in de Kennemerduinen. PWN levert drinkwater aan de provincie Noord-Holland en beheert meer dan 7000 hectare duingebied op duurzame wijze. Een zeer geslaagd voorbeeld van dit natuurbeheer is de Noordwest Natuurkern in Zuid-Kennemerland. Door het graven van sleuven kon het kalkrijke zand hier verstuiven met een sterk, dynamisch en soortenrijk landschap als resultaat.

PWN biedt nu aan de leden van VNO-NCW Noordwest-Holland de kans om kennis te maken met dit unieke gebied. Je wordt door algemeen directeur van PWN, Joke Cuperus, ontvangen in Bezoekerscentrum De Kennemerduinen in Overveen. Na een korte introductie over de werkwijze van PWN en een presentatie over de duurzaamheidsslag die zij de afgelopen jaren hebben gemaakt, volgt een rondleiding op de fiets door de Noordwest Natuurkern onder begeleiding van een boswachter. Tijdens en na de bijeenkomst is er ruime mogelijkheid om te netwerken.

Rondleiding
De rondleiding is op inschrijving van aanmelding. De fietstocht duurt ca. 75 minuten. Speciaal kledingadvies: makkelijke kleding en stevige schoenen.

AANMELDEN

Datum: 6 september 2018
Tijd: 16.00 – 19.00 uur
Locatie: Bezoekerscentrum De Kennemerduinen, Zeeweg 12, 20151 EC  OVERVEEN – Route
Programma: klik hier
Deelnemers: klik hier