Brexit seminar, 11 april a.s.

DOOR westfriesebedrijvengroep OP 14 februari 2018

Op dit moment zijn de onderhandelingen over de voorwaarden waaronder de Brexit plaats zal vinden in volle gang. De Brexit heeft vergaande implicaties voor software en administratie en de contracten die relaties hebben met hun afnemers en leveranciers in de UK. Ondernemingen die niet tijdig beginnen met het inrichten en aanpassen van hun bedrijfsvoering op de nieuwe situatie, kunnen grote (financiële) schade oplopen.

BDO organiseert in samenwerking met Akkermans Customs Consultancy op 11 april a.s. in Van der Valk Vianen een seminar speciaal gericht op de met de Brexit samenhangende problematiek. Belangstellenden worden tijdens het seminar bijgepraat over de gevolgen die deze wijzigingen hebben voor het zakendoen in en met de UK. Anderzijds worden handvatten aangereikt voor een goede voorbereiding. Naast inhoudelijke bijdragen van BDO en Akkermans, komen sprekers van Buitenlandse Zaken en de EU aan bod.

Voor wie

Alle bedrijven die een handelslink hebben met de UK en/of personeel hebben in of uit de UK.

Functioneel is dit seminar interessant voor betrokkenen in de volgende disciplines: FINANCE, TAX, SUPPLY CHAIN, LEGAL en HUMAN RESOURCES.

Aanmelden

Kosten voor het seminar bedragen €150 ex btw. Voor meer informatie over het programma en aanmelden kan men terecht op: https://evenementenbdo.nl/seminar-brexit-2018/

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Wilt u meedoen met de discussie? U bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *