Breedband Congres: Besparen met Glasvezel!

DOOR westfriesebedrijvengroep OP 25 september 2017

Op donderdag 2 november a.s. bent u van harte welkom om deel te nemen aan een boeiend congres over meer glasvezel en lagere tarieven in de regio.
Het breedband congres vindt plaats bij Van der Valk Hotel in Hoorn en begint om 16.00 uur.

Besparen met Glasvezel!

De WBG en de 7 Westfriese gemeenten werken samen aan een regio die klaar is voor de toekomst. Breedband is daarbij cruciaal. Er is daarom meer vraag naar concurrentie en transparantie in de markt. Door dalende tarieven zijn ondernemers straks klaar voor een snelle digitale toekomst. Tijdens het congres presenteert WBG een rapport over de mogelijkheden van glasvezel in de regio.

WBG wil ondernemers helpen bij het realiseren van glasvezel op hun bedrijventerrein. Daarvoor lanceren we op 2 november a.s. het project Westfriesland in de Cloud! Kom ook naar het congres en ontdek of er glasvezel bij uw bedrijf ligt. Maar ook hoe u lagere tarieven kunt realiseren voor bestaande en nieuwe aansluitingen, bijvoorbeeld door samen in te kopen. De vragen die tijdens het congres worden behandeld zijn: ‘Waar ligt glasvezel?’, ‘Hoe kunt u met breedband uw bedrijf helpen groeien en kosten besparen?’ en ‘Hoe organiseer ik glasvezel en wat zijn concurrerende tarieven?’

Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan via onze website.

0 reacties

Laat een reactie achter

Wilt u meedoen met de discussie? U bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *