Boekweit Olie denkt met u mee

DOOR westfriesebedrijvengroep OP 25 september 2017

U loopt rond met verhuisplannen. Maar waar begin je als je nog niets anders op het oog hebt? Voordat de plannen dan maar weer overboord gegooid worden, komen de makelaars van Boekweit | Olie graag in contact met u. Er is meer mogelijk dan voor mogelijk wordt gehouden! Veel meer.

Vooropgesteld: er is niet 1 verhaal hetzelfde. Of dat nu gaat over je vakantie, over het halen van je rijbewijs of over je trouwdag. Ook voor de verkoop van je woning of bedrijfspand kan uren lang worden verteld. Ieder verh  aal is uniek. Dus daar hoort een maatwerk aanpak bij.

De meest gestelde vraag gaat over het moment wanneer het verstandig is om te starten met de verkoop. Daarnaast wilt u zoveel mogelijk risico uitsluiten om zonder huisvesting te zitten! Bovendien wilt u wel de maximale opbrengst; de markt is nu immers goed en gretig. Echter u wilt een uitmuntende begeleiding maar wel tegen een scherp en reëel tarief…

Zijn dit zijn de vraagstukken waar u mee loopt? En zit u ja te knikken? De makelaars van Boekweit Olie kunnen ze beantwoorden. Dat doen ze graag. Maar het zijn nooit standaard antwoorden! Ze willen uw verhaal horen en alle te volgen acties naadloos op elkaar aan laten sluiten; met een voor u op maat gesneden advies. Ze begrijpen als geen ander dat de verkoop van uw woning of bedrijfspand spannend of ingrijpend kan zijn.

Laat Boekweit Olie makelaars/taxateurs met u meedenken over mogelijke hobbels op de weg. Het is ons dagelijks werk! Die beren die u misschien op de weg ziet, pakken we graag aan.

Boekweit Olie in Hoorn | www.boekweitolie.nl

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Wilt u meedoen met de discussie? U bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *